Forhåndsbetalt MasterCard

Forhåndsbetalt MasterCard

Driver du med aksjetrading kan et forhåndsbetalt MasterCard være nyttig.

Forhåndsbetalt MasterCard

Med et forhåndsbetalt MasterCard kan du nyte godt av noen av de raskeste overføringene på nett når du driver med day trading eller skal gjøre andre transaksjoner på nett. Kontoen dette kortet er tilknyttet kalles for en elektronisk lommebok. Rent praktisk for oss som brukere er det liten forskjell på denne elektroniske lommeboken og en vanlige konto til nettbank, bortsett fra lynraske overføringer. Dersom du tar ut penger fra din tradingkonto på for eksempel Capital eller eToro til din vanlige bankkonto kan det ofte ta opptil 5 dager før pengene er på konto. Med en elektronisk lommebok har du derimot pengene på konto allerede 10 minutter etter at de er sendt. Sammen med MasterCard tilknyttet kontoen kan du ta ut penger i minibank eller betale for varer i butikk.

aksjetrading på nett

Din kapital er i fare. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Skrill

Det er Skrill som kan gi deg denne typen MasterCard. Siden dette ikke er et kredittkort, men et debitkort er dette også et MasterCard uten kredittsjekk. Registrering av en elektronisk lommebok koster ingenting, og er gjort i løpet av få minutter. Vil du også ha MasterCard tilknyttet kontoen koster dette €10. Normalt vil du motta kortet innen 10 dager etter bestilling. Du kan åpne din elektroniske lommebok og bestille MasterCard ved å følge denne fremgangsmåten:

Raske og trygge transaksjoner

Det finnes flere alternativer til Skrill. Neteller blir brukt av mange nordmenn, i tillegg begynner ecoPayz å bli mer utbredt. For begge disse kan du også få forhåndsbetalte MasterCard. Men, vår erfaring er at Skrill har den beste løsningen.

Uansett hvilken løsning du velger kan du forvente deg både raske og trygge transaksjoner. Spesielt passer elektroniske lommebøker for de som gjør transaksjoner på nett, med med MasterCard kan dette også være et godt alternativ til vanlig bank.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *