Aksjehandel

Internasjonale nettmeglere har lenge hatt fokus på CFD trading, og har derfor ikke hatt mulighet for aksjehandel. eToro har kommet på banen, og gir nå tilgang til billig aksjehandel på nett.

aksjetrading på nett

Aksjehandel

Aksjehandel har blitt lett tilgjengelig med internet, og norske banker tilbyr i dag gode tjenester for handel av aksjer på nett. Men, prisene er fortsatt høye og det kan være vanskelig å finne en nettmegler med godt utvalg av aksjer. Ofte har man bare tilgang til norske og amerkikanske aksjer, i tillegg til aksjer på noen utvalgte europeiske børser. Nylig lanserte eToro en nettmeglertjeneste hvor du kan kjøpe og selge aksjer. Det som er spesielt er at prisen er veldig lav, samtidig som utvalget av aksjer som kan trades er stort.

Trading

Med lav kostnad gir eToro gode muligheter for trading. Kostnader ved trading fører mange ganger til at man ikke tjener penger, men dersom denne prisen er lav nok har man bedre forutsetninger til å lykkes med daytrading. Med stort utvalg av aksjer fra flere forskjellige børser har du også tilgang til et stort tradingunivers.

Aksjekreditt

På eToro har du også mulighet til å bruke gearing eller aksjekreditt. Det betyr at du kan geare opp posisjonene dine når du trader aksjer. Dette medfører økt risiko, men samtidig kan det gi større avkastning. Dette er også et viktig verktøy for mange daytradere.

Program for aksjeanalyse

Du får tilgang til realtidskurser gratis på eToro, og det gir deg viktig informasjon om kursutvikling, indekser og priser på ulike råvarer og valuta. I dette programmet kan du også lage egne tekniske analyser av de aksjene eller indeksene du vil trade for å finne gode investeringscase.

eToro

eToro er en fullverdig nettmegler som tilbyr en veldig bra og komplett tjeneste for aksjetrading. Med aksjer, i tillegg til CFD på valuta, råvarer og indekser kan du utnytte mange muligheter i markedet. På nettsiden finner du også et investorforum hvor du kan dele tekniske analyser eller delta i diskusjoner om aksjer og trading. For å åpne en gratis traderkonto og sjekke ut tjenesten nærmere kan du følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en konto
  • Trade aksjer på nett

eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 74 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.