Kommer krypto tilbake?

comeback for kryptovaluta hvordan kjøpe ripple xrp i norge

I slutten av september 2018 viste krypto igjen styrke ved å stige et tosifret antall prosent. Et blaff, eller første skritt i ett nytt bull run?

Krypto

Dersom du synes at aksjetrading med opptil 5x gearing eller aksjekreditt ikke gir nok spenning kan kryptotrading være tingen for deg. Men, det er ingen tvil om at dette er et marked som har utrolig høy risiko, og det ser ut til å være gode muligheter til å tape penger i dette markedet.

2017 ble det store året for krypto, nå snakkes det om et comeback for crypto. Det er godt mulig det kan skje. Men vi tror det i så fall vil bli et langt mer vanskelig markedet denne gangen. Sist kunne du kjøpe hva som helst. Alt steg til himmels. Nå som den store hypen er over, vil det nok sannsynligvis være langt mer krevende å finne de typene krypto som kommer til å gjøre det best.

Bruksverdi

Bitcoin er den opprinnelige kryptovalutaen, men selv om den kan brukes til betaling blir den ikke brukt. Det er bare trading med denne. At en krypto ikke har praktisk bruk utover å være et spekulasjonsobjekt gjør at vi tror dette er noe som går på historiens skraphaug. Trege transaksjoner setter en stopper for praktisk bruk, og det er kjent at Bitcoin er en stor forbruker av elektrisk strøm.

Raske transaksjoner

Det kan virke som om mange tilhengere av krypto lever litt i bakleksa. Ironisk nok. De er ofte flinke til å påpeke at internasjonale transaksjoner kan ta mange dager dersom du skal sende fiat penger som de kaller norske kroner og euro. Det kan ta mange dager. Men, vi har også Trustly som lar deg sende penger internasjonalt i løpet av minutter. I tillegg har vi Paypal, Skrill og Neteller. Vi snakker om minutter. 

Nå finnes det krypto som kan utfordre disse også. Ripple jobber med et system som kommer til å være langt raskere og billigere. Det har ført til at mange velger å kjøpe Ripple kryptovaluta.

Trade kryptovaluta

Det er ingen tvil om at mange har tjent store penger på kryptovaluta, men, det er heller ingen tvil om at veldig mange også har tapt mye penger i dette markedet. Slik kommer det nok til å fortsette, og inntil krypto er implementert hos de store bankene trader vi heller aksjer. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *