Realtidskurser

Mange nettmeglere og norske banker som tilbyr aksjehandel på nett tilbyr realtidskurser, men dette er ofte en tjeneste man må betale for. Det finnes likevel unntak, her kan du lese om hvordan du kan få realtidskurser gratis.

aksjetrading på nett

Din kapital er i fare. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Realtidskurser

Dersom man driver med aksjetrading er det viktig å vite hva aksjekursen er akkurat nå. Bruker man en av de vanligste norske nettmeglerne får man gjerne aksjekurser med flere minutters forsinkelse. Skal man trade aksjer i forbindelse med nyheter er dette for sent. Har man derimot realtidskurs kan man se umiddelbart hvordan aksjemarkedet reagerer på nyhetene som slippes og posisjonere seg i forhold til det.

På denne siden finner gratis realtidskurser for CFD på de største aksjene, råvarene, indeksene og valutaene som er relevante for norske tradere. Du kan også søke etter realtidskurs for andre aksjer, indekser, råvarer og valuta ved å skrive inn ticker eller navn på det finansinstrumentet du vil se realtidskurs for. Nederst på nettsiden kan du også se hvordan du kan laste ned gratis tradingprogram med realtidskurs for aksjer.