Realtidskurser

Mange nettmeglere og norske banker som tilbyr aksjehandel på nett tilbyr realtidskurser, men dette er ofte en tjeneste man må betale for. Det finnes likevel unntak, her kan du lese om hvordan du kan få realtidskurser gratis.

aksjetrading på nett

Realtidskurser

Dersom man driver med aksjetrading er det viktig å vite hva aksjekursen er akkurat nå. Bruker man en av de vanligste norske nettmeglerne får man gjerne aksjekurser med flere minutters forsinkelse. Skal man trade aksjer i forbindelse med nyheter er dette for sent. Har man derimot realtidskurs kan man se umiddelbart hvordan aksjemarkedet reagerer på nyhetene som slippes og posisjonere seg i forhold til det.

På denne siden finner gratis realtidskurser for CFD på de største aksjene, råvarene, indeksene og valutaene som er relevante for norske tradere. Du kan også søke etter realtidskurs for andre aksjer, indekser, råvarer og valuta ved å skrive inn ticker eller navn på det finansinstrumentet du vil se realtidskurs for. Nederst på nettsiden kan du også se hvordan du kan laste ned gratis tradingprogram med realtidskurs for aksjer.

Realtidskurser aksjer

Bruk søkefeltet oppe i venstre hjørne for å finne realtidskurs for CFD på andre aksjer på både Oslo Børs og andre internasjonale børser.

  • Aksjer, CFD, krypto

  • Gratis realtidskurser

  • Teknisk analyse

67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

  • CFD

  • Gratis realtidskurser

  • Teknisk analyse

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Realtidskurser indekser

Bruk søkefeltet oppe i venstre hjørne for å finne realtidskurs for CFD på andre indekser over hele verden.

Realtidskurs for valuta

Bruk søkefeltet oppe i venstre hjørne for å finne realtidskurs for CFD på andre valuta.

Realtidskurs for råvarer

Bruk søkefeltet oppe i venstre hjørne for å finne realtidskurs for CFD på andre råvarer som gull, gass, mais og mange andre råvarer.

Tradingprogram med realtidskurser

Plus500 er en ledende markedsplass som tilbyr gratis tradingprogram med realtidskurs for valuta, aksjer, råvarer og indekser. Dette programmet for trading og teknisk analyse kan du finne i både nedlastbar versjon og i en egen versjon for nettleser. Du kan følge linken nedenfor og laste ned Plus500 tradingprogram med realtidskurser:

  • Gå til plus500.com
  • Last ned Plus500 tradingprogram med realtidskurser

Din kapital er i fare.