Gratis teknisk analyseprogram

Når man driver med aksjetrading er det to ulike analyseformer man må kjenne til. Det er teknisk aksjeanalyse og fundamental analyse. For day tradere er det først og fremst teknisk analyse som utmerker seg. Her kan man nemlig finne tekniske formasjoner som forteller om det er sannsynlig at kursen skal stige eller falle.

aksjetrading på nett

Teknisk analyse

Teknisk analyse har blitt ubredt blant norske day tradere som driver med aksjetrading. Det gjelder for tradere som kjøper og selger aksjer, råvarer, indekser, valuta eller kryptovaluta. Teknisk analyse kan nemlig brukes på alle disse forskjellige finansielle instrumentene. Med teknisk analyse kan du finne aksjer eller råvarer som er i stigende trender, finne tekniske formasjoner som forteller om det er på tide å kjøpe eller selge, eller bruke indikatorer som forteller om aksjen er overkjøpt eller oversolgt. Vil du lære mer kan vi anbefale nettsiden teknisk analyse hvor du kan lære alt om teknisk analyse.

Gratis teknisk analyseprogram

De aller fleste nettmeglerne tilbyr en eller annen form for teknisk analyseprogram gratis til sine kunder. Forskjellene mellom programmene er store, og det er heller ikke alltid man får gratis realtidskurser. Som regel må man betale for å få det. Derfor er det viktig å bruke litt tid på å finne det beste gratis teknisk analyseprogrammet. Det er også viktig at programmet har alle verktøyene som trengs for å gjøre grundige tekniske analyser.

  • Aksjer, CFD, krypto

  • Gratis realtidskurser

  • Teknisk analyse

75% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

  • CFD

  • Gratis realtidskurser

  • Teknisk analyse

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Tradingapp

Når man velger nettmegler bør man også sjekke tilgangen, og ikke minst, kvaliteten på tradingappen som tilbys. Med en tradingapp har du hele tiden mulighet til å følge med på aksjekurser, nyheter og plassere kjøps- eller salgsordre. I dag er tradingappen blitt et viktig hjelpemiddel for å bli en suksessfylt trader.

Gratis realtidskurser

Bruker du en nettmegler som tilbyr CFD trading får du som regel også gratis realtidskurser i det tekniske analyseprogrammet. Det koster ikke noe å registrere en konto hos nettmeglerne vi anbefaler på denne siden, og det betyr at du får både gratis teknisk analyseprogram og gratis realtidskurser på aksjer, indekser, råvarer, valuta og kryptovaluta.

Få ditt gratis teknisk analyseprogram

Nettmegleren vi foretrekker å bruke når det gjelder teknisk analyse er eToro Norge. Dette er en nettmegler som har et stort utvalg av CFDer, samtidig som du også kan kjøpe Ripple, Bitcoin og andre typer kryptovaluta. Nylig har eToro Norge også begynt tilby trading av aksjer til en veldig lav kostnad. Det koster ingenting å åpne en tradingkonto på eToro og det koster heller ingenting å bruke deres teknisk analyseprogram. For å komme i gang med tekniske analyser på eToro trenger du bare å følge disse trinnene:

  • Gå til etoro.com
  • Registrer en gratis tradingkonto
  • Få gratis teknisk analyseprogram

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.
Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 
62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.
Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.
Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.
Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.