Hvordan kjøpe aksjer i Amazon?

Hvordan kjøpe aksjer i Amazon?

Det er dagligdags å kjøpe varer på nett, Amazon er et selskap som nyter godt av dette. Se hvordan du kan kjøpe aksjer i Amazon på nett.

Kjøpe aksjer i Amazon

En av de mest brukervennlige og billigste løsningene for å kjøpe aksjer i Amazon er å bruke eToro. eToro er en markedsplass for CFD som ganske nylig begynte å tilby handel i ekte aksjer. Og det gjør de til en svært rimelig penge, faktisk er dette en av de aller billigste løsningene for å kjøpe aksjer i utlandet. Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe aksjer i Amazon.

aksjetrading på nett

Time needed: 5 minutes.

 1. Gå til eToro

  Følg linken under.

 2. Åpne en konto gratis

  Oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Du kan bruke bankkort, Paypal, Skrill, Neteller og bankoverføring.

 4. Kjøp aksjer i Amazon

  Legg inn din første ordre og kjøp aksjer i Amazon.


eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.
Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 
62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.
Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.
Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.
Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

hvordan kjøpe aksjer i amazon

Kjøpe utenlandske aksjer på eToro

eToro tilbyr selvsagt handel i mange andre aksjer i tillegg til Amazon. Du finner et stort utvalg av aksjer notert på de amerikanske børsene. I tillegg finner du også aksjer fra andre børser i Europa og Asia. Det gir deg en enkel løsning for å kjøpe utenlandske aksjer.

Råvarer, indekser, valuta og kryptovaluta

Aksjehandel er bare en liten del av de tradingmulighetene du finner på eToro. eToro tilbyr nemlig også handel i CFD som gir deg tilgang til råvarer, indekser og valuta. I tillegg kan du også kjøpe kryptovaluta.

Når du driver med trading av råvarer, valuta eller indekser på eToro har du en av de laveste spreadene på markedet, og du får selvsagt tilgang til gratis realtidskurser.

Teknisk analyse

Når du åpner din konto på eToro får du tilgang til gratis realtidskurser for aksjer, råvarer, indekser og mye mer. Du får også tilgang til et eget program for teknisk analyse slik at du kan finne gode tidspunkt for å kjøpe aksjer i Amazon eller andre aksjer.

Programmet er veldig brukervennlig og med mange avanserte funksjoner passer det like godt til erfarne tekniske analytikere som nybegynnere. Du kan tegne inn støtter og motstander, slik at du finner trender eller formasjoner. Det er også et bra utvalg av tekniske indikatorer som RSI, MACD og ROC tilgjengelig, slik at du kan lage gode tekniske analyser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty − 19 =