Hvordan kjøpe aksjer i Amazon?

Hvordan kjøpe aksjer i Amazon?

Det er dagligdags å kjøpe varer på nett, Amazon er et selskap som nyter godt av dette. Se hvordan du kan kjøpe aksjer i Amazon på nett.

Kjøpe aksjer i Amazon

En av de mest brukervennlige og billigste løsningene for å kjøpe aksjer i Amazon er å bruke eToro. eToro er en markedsplass for CFD som ganske nylig begynte å tilby handel i ekte aksjer. Og det gjør de til en svært rimelig penge, faktisk er dette en av de aller billigste løsningene for å kjøpe aksjer i utlandet. Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe aksjer i Amazon.

aksjetrading på nett

 1. Gå til eToro

  Følg linken under.

 2. Åpne en konto

  Oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Du kan bruke bankkort, Paypal, Skrill, Neteller og bankoverføring.

 4. Kjøp aksjer i Amazon

  Legg inn din første ordre og kjøp aksjer i Amazon.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 74 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

hvordan kjøpe aksjer i amazon

Kjøpe utenlandske aksjer på eToro

eToro tilbyr selvsagt handel i mange andre aksjer i tillegg til Amazon. Du finner et stort utvalg av aksjer notert på de amerikanske børsene. I tillegg finner du også aksjer fra andre børser i Europa og Asia. Det gir deg en enkel løsning for å kjøpe utenlandske aksjer.

Råvarer, indekser og valuta

Aksjehandel er bare en liten del av de tradingmulighetene du finner på eToro. eToro tilbyr nemlig også handel i CFD som gir deg tilgang til råvarer, indekser og valuta.

Når du driver med trading av råvarer, valuta eller indekser på eToro har du en av de laveste spreadene på markedet, og du får selvsagt tilgang til gratis realtidskurser.

Teknisk analyse

Når du åpner din konto på eToro får du tilgang til gratis realtidskurser for aksjer, råvarer, indekser og mye mer. Du får også tilgang til et eget program for teknisk analyse slik at du kan finne gode tidspunkt for å kjøpe aksjer i Amazon eller andre aksjer.

Programmet er veldig brukervennlig og med mange avanserte funksjoner passer det like godt til erfarne tekniske analytikere som nybegynnere. Du kan tegne inn støtter og motstander, slik at du finner trender eller formasjoner. Det er også et bra utvalg av tekniske indikatorer som RSI, MACD og ROC tilgjengelig, slik at du kan lage gode tekniske analyser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *